Toimitusehdot

Maksutavat

Suomalaiset verkkopankkimaksut

Osuuspankki, Nordea, Danske bank, Säästöpankki, Aktia, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Handelsbanken, S-Pankki ja Ålandsbanken.

Maksuehdot

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Walley ja Jousto. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Walley

Walleyn yleiset lasku- ja erämaksuehdot yrityksille (.pdf)
Walleyn yleiset lasku-, tililuotto ja erämaksuehdot (.pdf)
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (.pdf)

Lue lisää: walley.fi

Jousto

Jousto-tuoteseloste (.pdf)

Lue lisää: jousto.com

OP Lasku

OP Laskun luottosopimuksen ehdot (.pdf)
OP Laskun tuoteseloste kuluttajalle (.pdf)
OP Laskun tuoteseloste kauppiaalle (.pdf)

Lue lisää: op.fi

OP Tililuotto

OP Tililuoton luottosopimuksen ehdot (.pdf)
OP Tililuoton tuoteseloste (.pdf)

Toimitusehdot

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 1 – 4 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä porinmatti.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse info@porinmatti.fi tai puhelimitse 045 162 3590 (ma-pe 9-15 )

porinmatti.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy porinmatti.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä, tavaran toimittajasta johtuvista virheistä tai muusta vastaavasta porinmatti.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Toimitusmaksut

Pakkaus- ja postitusmaksu kaikille varaosille 19,50€. Tulisijoille rahtimaksu 200€.