Maksutavat ja toimitusehdot

Toimitusehdot

Maksutavat

Suomalaiset verkkopankkimaksut

Osuuspankki, Nordea, Danske bank, Säästöpankki, Aktia, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Handelsbanken, S-Pankki ja Ålandsbanken.

Klarna

Tarjoamme myös Klarnan kanssa maksutavoiksi laskun sekä erä-, kortti- ja suoramaksun. Tämä maksuratkaisu on nimeltään Klarna Checkout.

Luovuttamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarnan ehdot. Tilaamalla kaupastamme hyväksyt Porin Matin sopimusehdot.

Klarna Checkout näyttää sinulle tietyt tiedot heti kun sinut on tunnistettu. Tunnistamista varten luovuttamasi tiedot vaihtelevat ostokerran ja asiakkaan mukaan. Luottotarkistusta ei tehdä koskaan suoraan Klarna Checkoutissa vaan tarpeen mukaan riippuen valitsemastasi maksutavasta. Klarnan tekemät luottotarkistukset eivät vaikuta luottokelpoisuuteesi, eivätkä muut sinusta luottotarkistusta pyytävät tahot, kuten pankit, voi nähdä niitä.

Kun sinut on tunnistettu, Klarna Checkout näyttää, mitä vaihtoehtoja juuri sinulle on tarjolla. Ennalta valittu maksutapa on lasku, mutta voit tietenkin valita vapaasti jonkin muun tavan, kuten suoramaksun pankin kautta tai korttimaksun. Sinulle tarjottavat vaihtoehdot voivat vaihdella kerrasta toiseen. Voit itse valita, haluatko suojata Klarna Checkoutin käytön PIN-koodilla.

Kaikki maksuihin liittyvät tiedot ja viestit tulevat sinulle suoraan Klarnasta.

Korttimaksu

Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi tehdessäsi ostoksia verkkokaupassa. Klarna Checkout varmistaa, että voit turvallisesti päättää ostoksesi huolimatta siitä, maksatko luottokortilla, verkkopankissa, osamaksulla tai laskulla.

Laskulla maksaminen

Porin Matti tarjoaa mahdollisuuden myös laskulla maksamiseen yhteistyökumppaninsa Klarnan kautta. Klarna lähettää linkin laskuun sinulle erillisellä sähköpostiviestillä. Klarna-laskulla maksaminen on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse antaa maksukorttisi tietoja, vaan maksat vasta sen jälkeen kun tuotteet on toimitettu sinulle.

  • Maksuaika – aina vähintään 30 päivää
  • Laskutusmaksu 0€
  • Aina 14 päivän peruuttamisoikeus etä- ja kotimyyntilainsäädännön nojalla*
  • Lataa laskusi osoitteessa osoitteesta klarna.fi
  • Mahdollisuus osamaksuun**

Lasku on maksettava 30 päivän kuluessa laskun päiväyksestä. Jos maksua ei tehdä, maksumuistutuksesta veloitetaan 5 EUR lisä ja viivästyskorko Suomen korkolain mukaan. Maksuhetkellä tehdään luottotarkistus, jolloin saatetaan hakea luottotietoja. Saat silloin kopion luottotiedoista postitse. Henkilötiedot käsitellään voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

Kun maksutapa on lasku, Klarna suorittaa tilauksen yhteydessä tavanomaisen luottotarkistuksen. os Klarna ei hyväksy luottohakemustasi, et saa luottoa, ja Porin Matti kehottaa sinua valitsemaan muun maksutavan. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysin tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottotarkistuksen tekemiseen ja markkinointiin. Yhteydenpidossa Klarnaan käytetään asiakasnumerona henkilötunnusta.

Toimitusehdot

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 1 – 4 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä porinmatti.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse info@porinmatti.fi tai puhelimitse 045 162 3590 (ma-pe 9-15 )

porinmatti.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy porinmatti.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä, tavaran toimittajasta johtuvista virheistä tai muusta vastaavasta porinmatti.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Toimitusmaksut

Pakkaus- ja postitusmaksu kaikille varaosille 19,50€. Tulisijoille rahtimaksu 180€.