Toimitusruuhka

Toimitusruuhkasta ja kesälomasta johtuen Porin Matti tulisijojen toimitukset menevät elokuulle

Klassikko uudistuu – Porin Matti sai viisi uutta trendikästä sävyä

Klassikko uudistuu – Porin Matti sai viisi uutta trendikästä sävyä

Saammeko esitellä, uudet Porin Matti -värit: turkoosi, kanerva, mustikkamaito, leskenlehti ja terrakotta.

Kysyimme suomalaisilta, minkä värisen Porin Matin he ottaisivat kotiinsa, jos voisivat valita. Vastausten perusteella viisi väriä nousi ylitse muiden: turkoosi, pinkki, vaaleansininen, keltainen ja terrakotta.

Niinpä maalasimme Porin Matin suomalaisten sisustajien uusilla lempiväreillä, ja Matti on nyt saatavilla viidessä uudessa sävyssä.

Väreillä leikittely ja jopa irrottelu kuuluu nyt suomalaiseen sisustukseen aiempaa selkeämmin. Pienet väripilkut maustavat kodin sävypalettia ja tuovat tyyliin ajankohtaisuutta.

Matti vaihtaa väriä

Koti on viime vuosina saanut entistä tärkeämmän merkityksen ihmisten elämässä. Muuttuvassa maailmantilanteessa koti on paikka, johon panostetaan ja jossa halutaan viihtyä. Koska kotona vietetään entistä enemmän aikaa, korostuvat sen toimivuus ja muunneltavuus.

Porin Matti muuntuu helposti ja suhteellisen edullisesti erilaisiin sisustustyyleihin, sillä siihen on saatavana vaihdettavat kuoret. Eli vaikka nyt valitsisi kirkkaan sävyn, vaihto perinteisempään ja hillittyyn tyyliin onnistuu myöhemmin, jos maku muuttuu tai tekee mieli kokeilla erilaisia tyylejä. Tai toisin päin!

Muunnteltavuudestaan huolimatta Matti on kuitenkin ennen kaikkea ekologinen ja kestävä. Se on suunniteltu kestämään elämää ja käyttöä, ja sen elinikä onkin vuosikymmeniä. Mattiin on saatavilla myös useita varaosia, sillä vanhan korjaaminen on aina ekoteko.

Tutustu uusiin sävyihimme verkkokaupassa ja tilaa oma Mattisi vaikka tänään!