Kuvaa Porin Matti ja voita täysihoito Pielisen rannalla

Kuvaa Porin Matti ja voita täysihoito Pielisen rannalla

Porin Matti on monen suomalaiskodin sydän, johon liittyy lämmittävä tarina. Keräämme nyt näitä tarinoita kuvien muodossa. Kuvista kokoamme Porin Matin tehtaalle kollaasin, josta voimme ihailla Mattia erilaisissa ympäristöissä.

Kilpailukuvia voidaan käyttää myös Porin Matin markkinoinnissa, mutta julkaisusta sovitaan aina kuvan lähettäjän kanssa erillinen korvaus.

Kilpailun voittaja eli parhaan kuvan ja tarinan lähettäjä saa palkinnoksi täysihoitoloman Break Sokos Hotel Bomballe Nurmekseen (ovh. 700€). Loma sisältää majoituksen viihtyisässä hotellissa, ruokailut Trattoria Pielisessä sekä rentoutumisen kylpylän lämmössä. Loman keston ja henkilömäärän voi valita: joko 2 yötä/1 hh tai 1 yö/2 hh.

Bomban upea kylpylähotelli sijaitsee Suomen kauneimmissa maisemissa Pielisen rannalla, jossa myös Porin Mattia valmistetaan. Lue lisää Bombasta täältä.

Näin osallistut

Lähetä kuvasi sähköpostilla osoitteeseen info@porinmatti.fi. Kirjoita aihekentän otsikoksi ”Kuvakilpailu 2023” ja kerro viestissä nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Kerro myös kuvasi tarina, esimerkiksi missä se on otettu, milloin Matti on hankittu, miten se on palvellut ja millainen tunnelma kotonasi tai mökilläsi on.

Kilpailuun osallistutaan korkean resoluution jpg-kuvilla. Kuvan voi ottaa joko kameralla tai puhelimella, kunhan kuvakooksi valitaan puhelimessa suurin mahdollinen.

Osallistujalla tulee olla kilpailuun lähettämiinsä kuviin kaikki oikeudet. Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa suostumuksen henkilötietojensa käsittelyyn kuvakilpailun toteuttamista varten. Kuvaaja antaa Porin Matille oikeuden käsitellä kuvia käyttötarkoituksen edellyttämällä tavalla esimerkiksi rajaamalla niitä käytetyn formaatin mukaiseksi.

Kilpailu päättyy 31.3.2023 ja voittaja julkistetaan huhtikuun aikana. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.